F.A.Q.

Ik heb me ingeschreven en wat nu?
Een medewerker van Bakkers Vlaanderen zal contact met je opnemen indien er verdere vragen zijn. Je zal het promotiepakket ontvangen in de loop van week 38 met nogmaals alle nodige info.

Wat als ik meer dan één zaak heb?
Je kan meer dan één pakket bestellen. Vul dan tijdens het bestellen bij het veld extra opmerking de extra leveringsadressen in en hoeveel pakketten je per zaak wilt ontvangen. Wij zorgen ervoor dat de pakketten verdeeld worden over de verschillende zaken.

Wanneer worden de pakketten geleverd?
De pakketten zullen geleverd worden in de loop van week 38 (16/09/2019 – 21/09/2019).

Wat als ik met vakantie ben tijdens het leveren van de pakketten?
De postbode steekt dan een afwezigheidsbericht in je brievenbus. Jijzelf of iemand anders kan het promotiepakket binnen de 14 kalenderdagen afhalen in het afhaalpunt dat op het afwezigheidsbericht staat vermeld.

Op welke regionale tv-zenders zal de reclamespot te zien zijn?
De 30”-spot zal zichtbaar zijn op ATV, TVO, ROB-tv, TVL, WTV, Focus, Ring-TV, RTV, BRUZZ en AVS.

Op welke radiozender zal de campagne te horen zijn?
Bakkers Vlaanderen is momenteel in onderhandeling met Qmusic van zodra er meer info is, zal deze gedeeld worden via de website.

Kunnen wij de klanten al inlichten?
Jazeker.

Wat moet de klant doen om deel te nemen?
Bij een aankoop van min. 5 euro tijdens de Week van de Ambachtelijke Bakker, ontvangt de klant een deelnameformulier. Dit formulier deponeert de klant in de deelnamebox die bij de bakker staat. Na afloop van de Week van de Ambachtelijke Bakker, wordt hieruit per pakket een winnaar geselecteerd aan de hand van de schiftingsvraag. De persoon die de schiftingsvraag juist heeft of het dichtsbij antwoordt, wint het ontbijt.

De bakker ontvangt in een aparte zending een voucher die hij aan de winnaar zal schenken. Hierop staan alle praktische details (locatie, data, aanvangsuur) i.v.m. het ontbijtmoment.

Wat moet ik als bakker doen om deel te nemen?
Als bakker schrijf je je in via het bestelformulier (op de website of in Onze Passie). In week 38 (16/09/2019 – 21/09/2019) ontvang je dan het promotiepakket. Hierin zit promotiemateriaal waarmee je kan aangeven en promoten dat je deelneemt aan de Week van de Ambachtelijke Bakker. Zo weten je klanten dat ze bij jou kans maken op een luxe-ontbijt voor twee.

Mag ik hier als bakker extra prijzen aan koppelen?
Je mag hier zelf extra prijzen aan koppelen voor je klanten, maar dit is zeker geen verplichting. De communicatie van de extra prijzen zal je dan zelf moeten voorzien, want het promotiepakket wordt niet gepersonaliseerd.

In welke zalen zal het ontbijt gegeven worden?
Hieronder een overzicht van de geselecteerde zalen per provincie waar het ontbijt zal doorgaan op 20 oktober 2019. Bakkers Vlaanderen zal bepalen naar welke locatie jouw klant gaat en je hierover tijdig informeren. Het luxe-ontbijt bestaat uitsluitend uit ambachtelijke producten.

BAKKERS VLAANDEREN
Elisabethlaan 1A
2600 Berchem
T: 03 287 69 94
F: 03 239 07 75
E: cindy@bakkersvlaanderen.be